Raken we 'm kwijt?

De Rozenboom-barman Marcel moet vrezen voor zijn leven in GTST

RTL 4 - donderdag 20 april om 20:01

© Videoland
Linda vindt het in deze aflevering van GTST moeilijk om te zien dat Luuk zich zoveel zorgen maakt om de gezondheid van Marcel. Al haar pogingen hem af te leiden mislukken. Stanley ontdekt dat Marwan achter zijn rug contact heeft met zijn ex-werkgever.

Luuk (Kees Boot) mag dan de afgelopen weken hebben getwijfeld aan zijn kunde als arts, maar in deze aflevering van GTST laat hij zien dat hij wel degelijk wat kan.

Lees ook: Komende week in GTST: Euthanasie intenties en de jofele juice-rel 

Barman Marcel

Het valt hem namelijk vrijwel direct op dat het niet goed gaat met De Rozenboom-barman Marcel. "Bleek, zweterig en hij heeft moeite met ademhalen. Dat zijn voortekenen van een hartaanval", aldus de dokter tegen zijn liefde Linda (Babette van Veen). Om ditmaal niet achter de feiten aan te lopen, besluit hij niet bij de pakken neer te gaan zitten en direct een ambulance te bellen. Zal dit nog op tijd of moeten we binnenkort misschien afscheid nemen van de meest geliefde ober van Meerdijk?

Bart Peereboom

Hoewel de immer vriendelijke en correcte barman Marcel normaal weinig tekst heeft en vooral op de achtergrond aanwezig is, wordt deze rol toch al sinds 2000 door een en dezelfde acteur gespeeld. Dit is namelijk niemand minder dan Bart Peereboom. Hoe hij deze rol in de bekendste soapserie van Nederland heeft gekregen, vertelt hij in onderstaande video.

Meer over