Goede tijden, slechte tijden

Treedt Demi Verduyn in de voetsporen van haar moeder in GTST?

RTL 4 - donderdag 12 januari om 20:01

© RTL
Het lijkt Saskia in deze aflevering van GTST een goed idee dat Demi haar snuffelstage volgt bij de huisartsenpraktijk. Demi vindt het zelf doodeng, maar ze laat zich niet kennen. Laura heeft het nare gevoel dat iemand haar thuis in de gaten houdt.

Kleine kinderen worden groot, zelfs in GTST waar de tijd nog weleens stil lijkt te staan. Daar kan Demi (Noa Zwan) over meepraten. De jongste dochter van Julian en Saskia Verduyn was amper twaalf toen ze in 2019 in de serie kwam. Inmiddels is ze bijna klaar met de middelbare school, professioneel kinderoppas en de trotse tienermoeder van Tom.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Demi heeft nog geen idee wat ze wil studeren, maar Saskia weet raad. Vanavond regelt ze dat Demi bij haar in de huisartsenpraktijk een snuffelstage mag volgen. Een lief gebaar, maar Demi weet nu al dat dit niet haar roeping is. Ze vindt het zelfs doodeng.

Jette van der Meij

Elders in Meerdijk beleeft Laura (Jette van der Meij) angstige momenten in haar nieuwe appartement. Ze is ervan overtuigd dat iemand haar voortdurend in de gaten houdt.

Meer over