Goede tijden, slechte tijden

Demi Verduyn heeft stemproblemen en advies nodig in GTST

RTL 4 - woensdag 21 december om 20:02

© Videoland
Demi mag tijdens de kerstmarkt optreden, maar tot haar schrik is ze in deze aflevering van GTST haar stem verloren. Linda en Luuk koken samen in de keuken van de familie Verduyn soep voor de daklozenopvang. Shanti en Rik gaan samen naar Laura's lunch.

Demi Verduyn kijkt er al de hele week uit: ze mag namelijk een solo zingen op de jaarlijkse kerstmarkt van Meerdijk. Alleen op de ochtend van dit grootse evenement wordt ze wakker zonder stem. Gelukkig komt dokter Luuk (Kees Boot) toevallig bij haar langs. Zou hij - als de trouwe huisarts die hij inmiddels is geworden - een wondermiddeltje hebben om te voorkomen dat het optreden in de soep valt?

Noah Zwan als zangeres

Het is niet heel verwonderlijk dat Noa Zwans karakter Demi ook muzikaal van zich gaat laten horen. De actrice timmert immers ook alweer even aan de weg als zangeres. Zo bracht ze eerder dit jaar al haar eerste single - Wil niet meer - uit. In de videoclip van het liedje dat je hieronder kunt bekijken en beluisteren neemt ze afscheid van het verlegen imago dat haar karakter heeft in de soap. 

Meer over