Goede tijden, slechte tijden

Dokter Roman laat zich gelden in GTST

RTL 4 - maandag 20 december om 20:01

© Screenshot Videoland
Roman en Saskia zetten in deze aflevering van GTST hun plannen voor de huisartsenpraktijk door en geven de boel een compleet nieuwe look. Daan probeert Richard te manipuleren in de hoop dat hij een deal sluit met Antonio Ruzza. Rik heeft twijfels.

Het kan snel gaan in GTST: dokter Roman van Loon (Kiefer Zwart) is pas een paar maanden in Meerdijk, maar mag zich nu al de eigenaar van zijn eigen huisartsenpraktijk noemen. Nu Anton Bouwhuis (Joep Sertons) voor minstens een jaar op Bonaire zit, is het aan Roman en zijn assistent Saskia (Tamara Brinkman) om de boel draaiende te houden.

Kiefer Zwart

De jonge, ambitieuze arts zit vol plannen. Zo wil hij meer samenwerken met haptonomen en andere behandelaars die de band tussen lichaam en geest belangrijk achten. Maar zijn eerste stap is de praktijk zelf een make-over geven.

Elders in Meerdijk probeert Daan (Dorian Bindels) om Richard te manipuleren in de hoop dat hij een deal sluit met Antonio Ruzza. Zijn broer Rik zet vraagtekens bij de nieuwe investeerder Mare.

Meer over