Goede tijden, slechte tijden

Dokter Roman slaat toe in heftige aflevering GTST

RTL 4 - maandag 31 januari om 20:00

© Videoland

Het leven leek Julian en Saskia Verduyn, twee karakters uit Goede Tijden, Slechte Tijden, na hun winderige uitstapje op Texel weer toe te lachen. Maar niets is minder waar. Dokter Roman deinst in deze aflevering namelijk nergens voor terug om hun huwelijk voor eens en altijd te breken.

Het personage Roman van Loon uit Goede Tijden, Slechte Tijden (Kiefer Zwart) blijkt niet alleen een charmante huisarts maar ook een gewetenloze stalker, zo ontdekten de kijkers al eerder. Saskia (Tamara Brinkman) had al van zijn ex Evi (Zoé van Weert) begrepen dat Van Loon geweld kon gebruiken, maar in deze volgens kijkers heftige aflevering blijkt maar weer waarom: na een gesprek in het lege huis van Anton (Joep Sertons) en Linda (Babette van Veen) eindigt een onschuldige omhelzing in seksueel geweld. 

Lees ook: Geschokte reacties op verkrachting in GTST 

Nina Sanders

Verder is deze aflevering gelukkig wel vrij onschuldig: Nina (Marly van der Velden) lijkt zich steeds meer aangetrokken te voelen tot het idee van een open relatie, helemaal als een heel aantrekkelijke klant haar een vrijpostige vraag stelt. Ook voor Henk (Johnny Kraaijkamp Jr.) en Laura is er genoeg te doen. Door de schuld van Laura (Jette van der Meij) is hond Dolly verdwenen, dus het oudere stel uit Meerdijk moet alles op alles zetten om hem terug te krijgen. 

Meer over