Goede tijden, slechte tijden

Bing wil de waarheid over dokter Luuk boven tafel krijgen in GTST

RTL 4 - woensdag 22 maart om 20:01

© Videoland
Bing vreest ook in deze aflevering van GTST voor Stanley’s gezondheid en vraagt bij Luuk en Linda inzage in het medisch dossier van zijn vader. Jonathan heeft nog altijd een moeizame relatie met Henk, maar zijn band met neef Steef wordt steeds hechter.

Het zit Luuk (Kees Boot) niet bepaald mee. Sinds hij ontdekt heeft dat Linda (Babette van Veen) heeft gerommeld met Stanley's dossier en hij hem dus helemaal niet heeft geadviseerd om naar de SEH te gaan, wordt hij gekweld door een schuldgevoel. Het is immers te laat om nu nog op te biechten dat hij een medische misser heeft gemaakt. Het helpt daarbij dan ook niet dat Bing (Everon Jackson Hooi) achter hem aanzit, die er alles aandoet om de waarheid boven tafel te krijgen.

Lees ook: Komende week in GTST: Meedogenloze moederharten en de herwonnen herberg 

Luuk versus Bing in GTST

In deze aflevering van GTST gaat Bing nog een stapje verder. Hij benadert Linda (Babette van Veen) omdat hij een kopie van Stanley's dossier wil hebben, zogenaamd voor zijn eigen administratie. Linda wendt dat handig af door hem er op te wijzen dat ze alleen maar toestemming van de patiënt informatie mag geven. En de vraag is of Stanley (Kenneth Herdigein) wel zit te wachten op extra bemoeienis van zijn zoon...

Meer over