Goede tijden, slechte tijden

Hoelang blijft Babette van Veen nog in GTST?

RTL 4 - maandag 28 november om 20:01

© Videoland
Nola krijgt in deze aflevering van GTST te horen dat ze thuis mag herstellen. Stefano is blij als hij en Ludo weer 'on speaking terms' zijn. Ondertussen klikt het ook steeds beter tussen Cato en Daan. En gaat het Linda dan eindelijk lukken om Luuk te veroveren?

In Goede Tijden, Slechte Tijden lijkt er momenteel niet alleen wat moois te ontstaan tussen Daan en Cato, maar ook tussen Linda en Luuk. En dat terwijl Linda pas net gescheiden is van Anton.

Babette van Veen

In eerste instantie kwam Linda (Babette van Veen) vlak voor de zomerstop vanuit haar nieuwe huis op Bonaire terug naar Meerdijk om dokter Luuk Bos (Kees Boot) wegwijs te maken op de huisartsenpraktijk. Die tijden lijken echter helemaal vervlogen. De relatie met Anton is immers uit en het lijkt steeds onwaarschijnlijker dat Linda ooit nog uit Meerdijk zal vertrekken zónder Luuk.

Linda en Luuk in GTST

Dat moeten de makers ook hebben gedacht. Hoewel het namelijk in eerste instantie de bedoeling was dat het slechts een tijdelijk rol voor Babette van Veen zou worden, vroegen de makers haar al een aantal keer om langer te blijven. Zij vonden de chemie tussen haar en Kees immers zo prettig dat ze er voldoende inspiratie uit wisten te halen. Zou die chemie deze aflevering nu eindelijk tot een hoogtepunt komen?

Meer over