Goede tijden, slechte tijden

Stefano breidt zijn wraakplan nog meer uit in GTST

RTL 4 - dinsdag 10 januari om 20:01

© Videoland
Nu Henk bij Laura woont, wil hij meebetalen aan de vaste lasten, maar hij schrikt van het bedrag. Nola krijgt een angstaanval en kan niet zelf thuiskomen. Stefano biedt onder valse voorwendselen aan te koken voor Ludo.

Stefano Sanders (Bas Muijs), wat ben je toch aan het doen?

Bas Muijs

Waar de broer van Ludo Sanders (Erik de Vogel) jarenlang de 'good guy' was, lijken die tijden wel verleden tijd. Hij heeft het namelijk gemunt op Ludo Sanders en niet zo'n beetje ook. Hij stuurt kogelbrieven en bedreigingen, zet iedereen tegen hem op en maakt hem ondertussen zo angstig dat de normaal harde zakenman onbekende mensen aanvalt die maar een beetje lijken op zijn voormalig concurrent Billy de Palma (Lone van Roosendaal).

Stefano's wraak

In deze aflevering gaat Stefano Sanders echter nog een stapje verder. Hij heeft namelijk via een plaatselijke drugshandelaar hallucinerende truffels kunnen bemachtigen en die zijn duidelijk niet voor zichzelf. Hij besluit Ludo te trakteren op een 'heerlijke' maaltijd. De vraag is echter of hij het wel kan serveren als Nola (Noa Jacbous) zonder dat ze het weet roet in het eten gooit. Figuurlijk gezien dan.  

Meer over