Goede tijden, slechte tijden

Bing ontdekt de waarheid over Chanels vader Barry in GTST

RTL 4 - dinsdag 8 november om 20:01

© RTL
Ludo heeft onderzoek laten doen naar Barry waardoor Bing de vader van Chanel in deze aflevering van GTST ineens in een ander licht ziet. Marwan heeft door dat Steef het moeilijk heeft, maar hij belooft voorlopig zijn mond te houden tegen de rest.

Bing (Everon Jackson Hooi) en Nina (Marly van der Verleden) uit GTST staan al een tijdje voor een groot raadsel, want: hoe zit het nu precies met de 'vriendschap' die hun dochter Nola (Noa Jacobus) heeft gesloten met Chanel (Dilara Seggelink). Is er eigenlijk wel sprake van een innige band tussen de twee meiden? Of is Nola vooral bang voor haar klasgenoot?

Bing in Goede Tijden, Slechte Tijden

Dat het echter geen zuivere koffie is, is wel duidelijk. Ludo (Erik de Vogel) heeft - zonder medeweten van zijn dochter en schoonzoon - onderzoek gedaan naar de vader van Chanel en de resultaten zijn opmerkelijk. Barry heeft namelijk in het verleden vastgezeten voor geweldsdelicten en is momenteel zelfs verdachte in een moordzaak. 'Opa' Ludo heeft dan ook maar één advies aan Bing: 'Je hebt helemaal gelijk. Dat meisje moet zo ver mogelijk bij Nola uit de buurt blijven'. 

Meer over