Goede tijden, slechte tijden

Kunnen Cato en Stefano ooit nog vrienden zijn in GTST?

RTL 4 - dinsdag 13 december om 20:01

© RTL
Cato wil nog altijd niets van Stefano weten, maar Daan merkt in deze aflevering van GTST dat ze haar vriendschap met hem best mist. Hij doet een lijmpoging. Saskia ziet op tegen de feestdagen zonder Julian, maar houdt zich groot voor de kinderen.

Het heeft er inmiddels alle schijn van dat Daan (Dorian Bindels) Goede Tijden, Slechte Tijden gaat verlaten. Niet alleen heeft hij zijn besluit al kenbaar gemaakt aan zowel Ludo (Bas Muijs) en zijn nieuwe liefje Cato (Marit Meijeren), ook haalt in deze aflevering een bijzondere move uit. Hij besluit een lijmpoging te doen tussen Cato en Stefano (Bas Muijs). 

Cato en Stefano

Deze twee gingen in New York nog beste vrienden door het leven, maar eenmaal in Meerdijk bekoelde die liefde snel. Helemaal toen Stefano uit het niets verdween en het veilinghuis in moeilijkheden bracht door bestanden te verwijderen. Toch is er iets wat knaagt aan Cato. Lukt het haar - om met een klein duwtje in de rug van Daan - dan ook het verleden achter zich te laten? Ze kan haar voormalig beste vriend immers nog hard gebruiken als Daan straks echt vertrekt uit het soapdorpje. 

Meer over