Goede tijden, slechte tijden

Moeten GTST-kijkers binnenkort definitief afscheid nemen van De Koning?

RTL 4 - donderdag 16 maart om 20:01

© Videoland
Het lijkt erop dat de vaste kijkers van GTST binnenkort afscheid moeten nemen van café De Koning. Huidige eigenaar Gabrielle zorgt er in deze aflevering voor dat ze echt alle touwtjes in handen krijgt.

Sinds De Koning een nieuwe eigenaar heeft, is het café niet meer wat het is geweest. Plots is de keuken gesloten, zijn laptops net als honden verboden en moeten klanten direct betalen. Dit tot grote teleurstelling van het huidige personeel.

Rian Gerritsen als Gabrielle

Om daarom eigenaar Gabrielle (Rian Gerritsen) in te laten zien dat het zo niet langer kan, besloot Saskia (Tamara Brinkman) eerder deze week iedereen bijeen te roepen om zo een plan van aanpak te bedenken. Hun oplossing? Haar regels zo streng opvoeren dat alle klanten nog net niet gillend wegrennen. Het enige wat Gabrielle namelijk wil is geld verdienen en dat gaat zo duidelijk niet lukken.

GTST

Of hun plan echter werkt, is de vraag. In deze aflevering van GTST zal blijken dat Gabrielle haar personeel wederom een stap voor is. Terwijl Saskia, Henk (Johnny Kraaijkamp) en barman Barry (Dennis Honhoff) druk bezig waren om de inkomsten van haar zaak te dwarsbomen, heeft zij ondertussen haar eigen plannetje uitgevoerd. En daarmee lijkt een definitief afscheid van de Koning nabij....

Meer over