Goede tijden, slechte tijden

Demi heeft iets op te biechten aan Marwan en Saskia in GTST

RTL 4 - dinsdag 28 maart om 20:01

© Videoland
Tot grote schrik van Luuk en Linda heeft Bing de geschillencommissie Zorg ingeschakeld in verband met Stanley. Demi biecht in deze aflevering van GTST aan Marwan op wat er met Tom is gebeurd. Nola zoekt Janine op.

Wat doe je als je geen oppas kan vinden voor je zoontje? Dan blijf je thuis.

Demi Verduyn

Althans, dat is hoe het hoort te gaan. Demi Verduyn (Noa Zwan) zag dat zo'n twee weken geleden echter net even wat anders. Zij liet haar zoontje Tom alleen achter in het huis van de Verduyntjes, terwijl ze zelf genoot van haar langverwachte date met Jesse (Tyeppe Troost). Toen ze er vervolgens na uren van gezellige activiteiten achterkwam dat Tom niet meer in zijn bedje lag, kreeg ze dan ook de schrik van haar leven.

GTST

Het is goed afgelopen met zowel haar als Tom, maar het schuldgevoel blijft maar knagen. Ze heeft het inmiddels dan ook al uitgemaakt met Jessie om zo eindelijk niet meer te hoeven kiezen tussen de liefde en haar kind. In deze aflevering gaat ze nog een stapje verder: ze besluit ook open kaart te spelen met Marwan en haar familie. En de vraag is hoe ze stuk voor stuk gaan reageren...  

Meer over