Goede tijden, slechte tijden

Moeten de GTST-kijkers binnenkort afscheid nemen van Demi?

RTL 4 - dinsdag 24 januari om 20:01

© Videoland
Laura merkt dat Henk nog veel vragen heeft over Jonathan en zijn geschiedenis. Hij durft ze niet te stellen omdat hij bang is voor de confrontatie met zijn eigen verleden. Saskia krijgt in deze aflevering van GTST slechts nieuws over haar dochter Demi. 

'Welkom thuis!' Met die woorden worden Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga) in deze aflevering van GTST verwelkomd wanneer ze de deuren openen van hun flat in Meerdijk. De twee love birds zijn weer thuis en voelen zich na de dood van hun dochtertje Jasmijn eindelijk weer goed. Ze stralen zelfs als nooit tevoren. 

De Verduyntjes

Buurvrouw Saskia (Tamara Brinkman) verwelkomt ze dan ook met open armen, maar lang kan zij niet genieten van dit feestje. Ondertussen krijgt zij een telefoontje van Merel (Sophie Bouquet), die haar vertelt dat ze zo snel mogelijk naar het ziekenhuis moet komen. Dochter Demi (Noa Zwan) heeft namelijk in de buurt bij CS een ongeluk gehad en is daarbij onder een auto gekomen. Komt het nog goed met deze tienermoeder of is haar laatste uur geslagen?

Zo zie je maar, in Meerdijk wisselen goede én slechte momenten zich af.

Meer over