Goede tijden, slechte tijden

Dokter Luuk voelt zich enorm schuldig om toestand Stanley in GTST

RTL 4 - dinsdag 14 maart om 20:02

© Videoland
Bing is in deze aflevering van GTST niet blij met Luuk, maar Linda verdedigt zijn acties. Henk vertelt Steef wat er gaande is tussen hem en Jonathan. Saskia wil Shanti’s hulp om de problemen in De Koning op te lossen. Laura bereidt haar bruiloft voor.

Dokter Luuk (Kees Boot) heeft zich sinds zijn komst in Meerdijk haast onmisbaar gemaakt. Zo voorzag hij Laura (Jette van der Meij) van goed advies toen ze de ziekte van Parkinson bleek te hebben, stond Shanti (Bertrie Wierenga) en Rik (Ferri Somogyi) bij na het verlies van hun dochtertje Jasmijn en was hij luisterend oor voor Nola (Noa Jacobus) die van haar ouders niet met een echte psycholoog mocht praten.

Luuks medische misser

Een medische misser is echter snel gemaakt, zo ontdekt hij deze week aan den lijve. Vorige week adviseerde hij Stanley (Kenneth Herdigein) nog om voor zijn enorm zware hoofdpijn wat pijnstilling te nemen en gewoon wat te rusten. Hij verwachtte immers niets meer dan een griepje. Het tegendeel was echter waar: Stanley kreeg kort daarna een herseninfarct en is nu voor een deel verlamd. En het is de vraag of zoon Bing (Everon Jackson Hooi) de trouwe huisarts van Meerdijk wel kan vergeven als hij dit ontdekt... 

Meer over