Goede tijden, slechte tijden

Henk komt tot inkeer: geeft hij zoon Jonathan een kans in GTST?

RTL 4 - donderdag 19 januari om 20:01

© RTL
Henk kan de waarheid over Jonathan niet langer ontkennen en komt in deze aflevering van GTST tot inkeer. Demi dacht dat ze Pim duidelijk had gemaakt dat ze zijn gevoelens voor haar niet kan beantwoorden. Linda krijgt een verrassing van Luuk.

Henk kan er niet meer omheen: Jonathan zou zomaar eens echt zijn zoon kunnen zijn.

Henks liefdesgeschiedenis

Toen Saskia namelijk een jaar of 14 was, had hij drie maanden lang een affaire met hun buurvrouw Margriet. Ze waren verliefd, maar beide getrouwd en toen Henk dan ook koos voor zijn vrouw Kaatje, waren Margriet en haar man opeens zonder opgaaf van reden verhuisd. Voor Henk vallen er dan nu - met de komst van zoon Jonathan (Thijs Boermans) wat puzzelstukjes op zijn plaats. Ze kunnen enkel vertrokken zijn omdat Margriet zwanger was... van hem!

Johnny Kraaijkamp

Hoewel Henk stiekem nog de hoop koestert dat het hier om een misverstand gaat, gaat hij toch - lichtelijk aangestuurd door Laura (Jette van der Meij) het gesprek met Jonathan aan. De vraag is echter of het veel oplost: Jonathan moet wel genoeg bewijs hebben om de eigenwijze opa te overtuigen dat hij zijn zoon is.

Meer over