Goede tijden, slechte tijden

Henk geeft Jonathan voor het eerst vaderlijk advies in GTST

RTL 4 - woensdag 22 februari om 20:01

© RTL
Henk moet nog wennen aan het feit dat hij ineens een volwassen, schatrijke zoon heeft. Als hij Jonathan ongevraagd vaderlijk advies geeft, lijkt dat helemaal verkeerd te vallen. Saskia en Laura schieten in deze aflevering van GTST te hulp.

Wat een gezellig uitje had moeten worden voor Jonathan, Henk en Saskia, veranderde gisteren in een oogwenk. De op het eerste oog rustige zoon van Henk bleek namelijk behoorlijk geduldig. Hij smeet zelfs een glas op de grond omdat hij geen aandacht kreeg van de desbetreffende ober. Maar wat blijkt? Het is een familietrekje.

Vaderlijk advies

In deze aflevering van GTST geven ze dan ook niet zomaar op: het drietal blijft samen. Henk ziet zelfs zijn kans schoon om zijn volwassen, schatrijke zoon van wat vaderlijk advies te voorzien. "Ik snap wel hoe je je voelt. Dat driftige overvalt je soms. Maar dat het je nu niet lekker zit, betekent wel dat je ervan geleerd hebt. Het is iets om in de gaten te houden", aldus Henk. Of Jonathan hier iets mee gaat doen, is de vraag. Hij lijkt er niet bepaald open voor te staan...

Meer over