Goede tijden, slechte tijden

Henk heeft Saskia Verduyn iets op te biechten in GTST

RTL 4 - dinsdag 31 januari om 20:00

© Videoland
Henk speelt in deze aflevering van GTST open kaart met Laura: hij is als de dood om Saskia te vertellen dat ze een halfbroer heeft. Ludo gaat ernstig gebukt onder spanning terwijl hij op Stefano wacht. Nola weet haar opa handig te kalmeren.

Sinds de komst van Jonathan (Thijs Boermans) in Meerdijk staat het leven van opa Henk (Johnny Kraaijkamp) op zijn kop. Plots heeft hij er niet alleen een zoon bij, maar moet hij ook eens aan zijn familie opbiechten dat hij in het verleden niet altijd even trouw is geweest. 

Johnny Kraaijkamp in GTST

Als er iemand weet hoe het is om gevoelens te krijgen voor iemand anders tijdens je huwelijk, is het Saskia (Tamara Brinkman) wel. Het had vorig seizoen immers weinig gescheeld of ze had Julian ingeruild voor dokter Roman. De twee zaken zijn echter niet te vergelijken, zo weet Henk ook wel. Hij heeft echt wat met deze gevoelens gedaan en vervolgens ook nog eens een kind verwekt. Tja, makkelijker wordt het niet.

Tamara Brinkman

De schrok zal dus groot zijn als hij het haar in deze aflevering van GTST opbiecht, maar: hoe groot? Zal Saskia haar halfbroer met open armen ontvangen of verbreekt ze liever het contract met haar vader? De tijd zal het leren... 

Meer over