Thijs Boermans

Dit moet je weten over Henks zoon Jonathan in GTST

RTL 4 - maandag 16 januari om 20:01

© Videoland
Henk zit in deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden met de handen in het haar, nu blijkt dat Jonathan toch echt zijn zoon is. Hij weet niet hoe hij Saskia moet vertellen dat ze een halfbroer heeft. Nola krijgt van haar therapeut twee hele confronterende opdrachten.

Doorgaans is Henk Visser (Johnny Kraaijkamp) de gangmaker in GTST, maar het lachen is hem behoorlijk vergaan sinds Jonathan in zijn leven is. In eerste instantie leek de wat verlegen jongeman, gespeeld door Thijs Boermans, een stalker die Laura's appartement in de gaten hield. Toen Henk hem confronteerde bleek dat Jonathan dat alleen deed omdat hij er ook woonde.

Jonathan in GTST

Jonathan blijkt het resultaat van een heimelijke buitenechtelijke affaire. Henk schaamt zich behoorlijk voor zijn misstap, maar weet niet goed wat hij nu moet. Hij twijfelt of en hoe hij zijn slippertje moet opbiechten. Niet alleen aan Laura (Jette van der Meij), maar ook aan zijn dochter Saskia (Tamara Brinkman) die nog geen idee heeft dat ze er een twintig jaar jongere halfbroer bij heeft.

Thijs Boermans

Met de komst van Thijs Boermans hebben de makers van GTST weer een nieuwe soaphunk te pakken. De afgelopen vier jaar nam Dorian Bindels die rol op zich als hartenbreker Daan Stern, maar hij besloot in december op eigen initiatief uit de soap te stappen. Het lijkt erop dat de 26-jarige Boermans voorlopig nog wel even blijft, nu hij familiebanden blijkt te hebben met de familie Verduyn. Eerder speelde Boermans rollen in Keizersvrouwen, Spangas en Follow de soa. Eerder dit tv-seizoen was hij ook te zien als kandidaat in Expeditie Robinson waar hij het meer dan een maand wist vol te houden.

Meer over