Goede tijden, slechte tijden

Komt het huwelijk van GTST-stel Laura en Henk in gevaar?

RTL 4 - woensdag 26 april om 20:01

© Videoland
Als Laura in deze aflevering van GTST hoort dat het niet zo goed gaat met de moeder van Jonathan, nodigt ze haar uit voor de lunch. Nola, Manu en Max missen hun grootouders en zouden graag Koningsdag bij hen vieren. Nina vindt dat geen goed idee.

De voorbereidingen voor het grootse huwelijk van Laura (Jette van der Meij) en Henk (Johnny Kraaijkamp) zijn volle gang. Niets lijkt een prachtig sprookje voor de twee love birds dan ook in de weg te staan. Althans, voor nu dan.

Margriets terugkeer

In deze aflevering van GTST maakt Margriet Seegers (Elisa van Riessen) echter weer haar opwachting, de ex-geliefde van Henk en tevens de moeder van Jonathan. Tijdens een gesprek met Saskia liet die laatste namelijk onlangs ontvallen dat het helemaal niet zo goed gaat met zijn moeder sinds het recente overlijden van zijn stiefvader Daniël. Margriet is zo aan het rouwen dat ze zichzelf en haar woning verwaarloost.

Lees ook: Komende week in GTST: Betrapte buren en de pathetische papa pitch 

Koningsdag

Laura kan dat op haar beurt niet zomaar over haar kant laten gaan. Ze besluit daarom om zowel Jonathan als Margriet uit de nodigen om Koningsdag te vieren in Meerdijk. Eerst gezellig op de vrijmarkt en dan een lunch met haar en Henk.

Het zal al met al een gezellig uitje zijn, maar wie weet wat het wel teweegbrengt bij zowel Henk als Margriet. Komt het huwelijk van de voormalig marktkoopman en Laura dan toch nog in gevaar? Of is de liefde sterk genoeg? 

Meer over