Goede tijden, slechte tijden

Steef moet een nachtje doorbrengen in de gevangenis in GTST

RTL 4 - maandag 3 april om 20:01

© RTL
Steef dacht Jonathan en de politie om de tuin te kunnen leiden, maar Merel gooit roet in het eten. Stefano is blij nadat hij Ludo een mail vol verwijten heeft gestuurd. Laura reageert op het plan van Saskia en Shanti.

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Als iemand dat afgelopen week aan den lijve heeft ondervonden, is het Steef Verduyn (Ingmar) wel. Terwijl hij zich namelijk aan het voorbereiden was op een leuke avond weg met zijn oom Jonathan (Thijs Boermans), werd zijn fiets gestolen. Om geen tijd te verliezen, besloot hij daarom in de heat of the moment een andere fiets te grijpen. Helaas voor hem kwam hij niet ver: de politie stond al vrij snel voor zijn neus.

Steef in de problemen

In deze aflevering van GTST probeert hij te voorkomen dat hij een nieuwe aantekening in zijn dossier krijgt door de politie te vertellen dat hij 'Henk Bakker' heet en zijn ID-kaart is vergeten. Een slim plan, zo lijkt het op het eerste gezicht. Niets is echter minder waar als Merel (Sophie Bouquet) opeens voor zijn neus staat en hem begroet met zijn echte naam. Zit de jongste telg van de Verduyntjes nu echt in de problemen? Het lijkt er wel op. 

Meer over