Goede tijden, slechte tijden

Janine is wederom razend op Ludo in GTST

RTL 4 - maandag 26 december om 20:01

© Videoland
Janine staat er in deze aflevering van GTST op dat Ludo zijn excuses maakt aan Bing. Cato heeft goed advies voor Daan waardoor hij zijn eigen plan kan trekken en niet zwicht voor Ludo's eisen. Luuk heeft een verrassing voor Linda: ze gaan diepzeevissen.

Hoewel het kerstfeest in Meerdijk afgelopen week nog relatief zonder problemen verliep, waren het toch opnieuw broers Stefano (Bas Muijs) en Ludo Sanders (Bas Muijs) die voor de nodige spanningen zorgden. Stefano dreef namelijk onopgemerkt een wig tussen Ludo en zijn schoonzoon Bing (Everon Jackson Hooi) door tactisch te opperen dat hij weleens achter de dreigementen en de kogelbrief zou kunnen zitten.

Ludo Sanders vs. Bing Mauricius

Deze gedachte ging blijkbaar niet meer uit het hoofd van de vaak strenge zakenman, want hij probeerde direct verhaal te halen. En dat moet vast een keiharde klap in het gezicht van Bing zijn geweest, die al alle moed moest verzamelen om überhaupt aan de kersttafel te schuiven bij de man die zich constant met zijn leven bemoeit. Komt het ooit nog goed? Misschien dat Janine (Caroline de Bruijn) deze aflevering wel weet te bemiddelen... 

Meer over