Goede tijden, slechte tijden

Julian Verduyn zoekt naar een nieuw doel in zijn leven in GTST

RTL 4 - woensdag 19 april om 20:01

© Videoland
Stanley krijgt in deze aflevering van GTST een baan aangeboden maar bedankt voor de eer. Bing vindt dat geen probleem, maar Marwan is teleurgesteld. Steef haalt slechte cijfers en moet thuis op het matje komen. Julian is verder druk met hele andere dingen.

Julian Verduyn is na zijn periode in de gevangenis toe aan wat nieuws. Hij wil het liefst zijn werk in de Buurtsuper over laten aan andere mensen, zodat hij zich kan richten op een nieuwe stap in zijn carrière. Daarvoor heeft hij alleen wel het vertrouwen van Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga) nodig. Hij heeft namelijk zijn zinnen gezet op De Koning.

De Koning

In eerste instantie was het de bedoeling dat Laura (Jette van der Meij) 'm zou kopen, maar dat idee is van de baan. Het is de grand dame van Meerdijk niet gelukt om een lening bij de bank af te sluiten, dit vanwege haar leeftijd en de ziekte van Parkinson. Julian kan op zijn beurt ook het buurtcafé niet kopen, maar hij heeft wel een plan bedacht: hij biedt Shanti en Rik maandelijks €4000 aan zodat hij deze horecagelegenheid kan pachten. 

Shanti en Rik

De vraag is alleen of Shanti en Rik dit zien zitten. Er heeft zich inmiddels namelijk al een nieuwe koper aangemeld die geen enkel probleem lijkt te hebben met de huidige vraagprijs. Zal Julian zowel letterlijk als figuurlijk achter het net vissen? 

Meer over