Goede tijden, slechte tijden

Vertrekken Stanley en Marwan binnenkort samen uit GTST?

RTL 4 - dinsdag 25 april om 20:01

© Videoland
Het lijkt erop dat de vaste kijkers van GTST binnenkort afscheid moeten nemen van zowel Stanley Mauricius (Kenneth Herdigein) en Marwan El Amrani (Hassan Slaby). De twee denken er namelijk aan om een tijdje weg te gaan.

Hoewel Stanley er in eerste instantie niet aan moest denken om weer om aan het werk te gaan bij de rederij, heeft Marwan hem toch kunnen overtuigen. Alleen hoe gaat het thuisfront hier nu precies op reageren?

Kenneth Herdigein als Stanley Mauricius

In deze aflevering van GTST komen we daar achter. Stanley vertelt zijn zoon Bing (Everon Jackson Hooi) met lood in zijn schoenen dat hij dankzij Marwan weer aan de slag kan als zanger op het schip. Het goedlachse personage verwacht hierbij een behoorlijke donderpreek, zeker omdat Marwan ook gelijk een betaald baantje voor zichzelf heeft geregeld. Maar wie weet kan Bing nog eens verrassen.

Daarnaast blijft de vraag hoe de achterban van Marwan gaat reageren op zijn keuze om de komende maanden een beetje te gaan dobberen door het Caribisch gebied. Hij heeft immers nog gewoon verantwoordelijkheden en dan met name richting zijn zoontje Tom en Demi (Noa Zwan). Die laatste bevindt zich ook net in haar examenjaar, dus veel kan ze er niet bij hebben.

Hassan Slaby

Als de twee hun plannen doorzetten, betekent dat ook automatisch dat we voor óf een bepaalde periode óf voorgoed afscheid moeten nemen van beide acteurs. En daar lijkt het wel op: Hassan Slaby wordt momenteel genoemd als een van de kandidaten van het komende seizoen van Expeditie Robinson

Meer over