Goede tijden, slechte tijden

Het gaat van kwaad tot erger met Laura Selmhorst in GTST

RTL 4 - dinsdag 9 mei om 20:01

© Videoland
Merel moet op haar eerste stagedag al direct aan de bak tijdens een surveillance. Laura krijgt de schrik van haar leven. Nina en Bing zijn in deze aflevering van GTST druk met de voorbereidingen van Nola's feestje.

Voor de tweede keer in een week tijd is de spanning om te snijden wat Laura Selmhorst (Jette van der Meij) betreft. Ditmaal is de vraag of ze wel of niet wordt aangereden door een auto.

Laura Selmhorst

Laura voelde zich in de afgelopen uitzending van GTST behoorlijk voor het blok gezet. Dokter Luuk (Kees Boot) en Henk (Johnny Kraaijkamp) leken namelijk meer te weten over een eventuele terugval van haar Parkinson dan ze eigenlijk zouden horen te weten. Dit terwijl ze het enkel aan Margriet heeft verteld. Behoorlijk verward en kwaad liep ze dan ook weg uit de huisartsenpraktijk. Ver kwam ze niet. Voor ze het wist stond ze oog in oog met de lichten van een auto.

Neuroloog

Gelukkig voor alle fans loopt het in deze aflevering van GTST met een sisser af. Henk en zij gaan terug naar huis, waar het tijd is voor een goed gesprek. Als het aan Henk ligt, moet ze zo snel mogelijk een afspraak maken met de neuroloog. Laura denkt daar echter anders over: ze heeft helemaal geen zin in gedoe zo vlak voor hun bruiloft.

Meer over