Goede tijden, slechte tijden

Laura moet op zoek naar een hobby in GTST

RTL 4 - maandag 27 februari om 20:00

© RTL
Laura voelt zich in deze aflevering van GTST wat verloren sinds haar vertrek bij De Koning. Omdat dokter Bos haar adviseert structuur aan te brengen in de dag, stort ze zich op haar schilderhobby. Saskia gaat gebukt onder Gabrielles schrikbewind.

Laura (Jette van der Meij) had zich deze fase van haar leven in GTST vast anders voorgesteld. Niet alleen kreeg ze onlangs te horen dat ze parkinson heeft, ze is ook nog eens haar baan bij De Koning kwijt door een conflict met nieuwe eigenaar Gabrielle (Rian Gerritsen).

Jette van der Meij

Ze voelt zich wat verloren zonder werk en gaat langs bij dokter Bos (Kees Boot) voor advies. Zijn raad is simpel: zorg voor voldoende structuur in je dag. Vol goede moed stort Laura zich op een van haar oudste passies, schilderen.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Ondertussen gaat Saskia (Tamara Brinkman) gebukt onder het schrikbewind van Gabrielle. In tegenstelling tot Laura heeft zij niet de luxe om haar baan in het bruine café op te zeggen. Zolang haar man Julian nog in de gevangenis zit, kan ze elke cent goed gebruiken.

Meer over