Goede tijden, slechte tijden

Kan Laura Selmhorst wel De Koning kopen in GTST?

RTL 4 - dinsdag 11 april om 20:01

© Videoland
Laura Selmhorst heeft het idee in haar hoofd gehaald om De Koning te kopen, maar de vraag is of dit überhaupt wel kan. In deze aflevering van GTST lijkt het daar namelijk niet op. 

Het leek vooraf al te mooi om waar te zijn. Na alle vreselijke gebeurtenissen met Gabriella (Rian Gerritsen) zag Laura Selmhorst (Jette van der Meij) al voor zich hoe zij de trotse nieuwe eigenaar zou worden van De Koning. Op deze manier kon ze Shanti (Bertrie Wierenga) haar geld geven en zelf de regie houden op de plek waar ze al vele hoogte- en dieptepunten heeft beleefd.

Ziekte van Parkinson

Toch is nog maar de vraag of deze droom werkelijkheid gaat worden. In deze aflevering van GTST krijgt ze namelijk een belletje dat alles verandert: het lijkt erop dat de bank haar geen lening wil verschaffen omdat ze Parkinson heeft. "Ik zou niet weten waarom dit een lening in de weg moet staan. Het gaat prima met me. Het kan nog jaren duren..." aldus Laura aan de telefoon.

Jette van der Meij

Dat dit echter niet helemaal de waarheid is, is duidelijk. Na dit ingrijpende telefoontje vergeet Laura (Jette van der Meij) haar portemonnee en denkt ze plots weer in De Rozenboom te wonen. Wat is er toch aan de hand? En komt het nog goed met deze populaire actrice uit de soapserie óf is haar laatste uur in Meerdijk nu toch echt geslagen? 

Meer over