Goede tijden, slechte tijden

Linda’s linke liefdesdreiging in GTST

RTL 4 - woensdag 4 januari om 19:58

© Videoland
Linda voelt zich bedreigd door Mathilde en ziet haar in deze aflevering van GTST het liefst zo snel mogelijk weer vertrekken. Laura probeert haar om te praten, maar dat heeft weinig zin. Rik en Shanti kunnen eindelijk met liefde over Jasmijn praten

Er leken weer even rooskleurige tijden aan te komen voor Linda Dekker (Babette van Veen) in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar niets is minder waar: inmiddels heeft ze op liefdesgebied toch weer concurrentie.

Linda Dekker in GTST

Ondanks dat ze pas net gescheiden is van Anton Bouwhuis (Joep Sertons), leek Linda weer langzaam het liefdesgeluk te hebben gevonden bij de aantrekkelijke huisarts Luuk Bos (Kees Boot). Maar lang duurde dat sprookje niet en dat heeft alles te maken met de opwachting van Mathilde (Kim Pieters), de ex-geliefde van Luuk.

Hoewel Linda zelf haar best doet om Mathilde niet als rivaal te zien, valt dat duidelijk niet mee. Helemaal niet toen ze eerder deze week de twee meermaals kwam storen tijdens een vrijpartij en Luuk het toen niet erg vond om het te onderbreken om haar te helpen om haar lichtknopje te vinden. En dit terwijl ze toch al een week geleden haar intrek heeft genomen op de boot. Was dit bewust? 

Kim Pieters

De rol van Mathilde wordt gespeeld door Kim Pieters. Voor de meeste serie- en tv-liefhebbers zal zij geen onbekende zijn. Deze actrice verwierf bij het grote publiek bekendheid door haar rol van Claire Simons in de televisiesoap Onderweg naar Morgen. Ook was zij in 2010 de Mol in Wie Is De Mol?

Meer over