Goede tijden, slechte tijden

Linda, Shanti, Laura en Saskia hakken een knoop door in GTST

RTL 4 - maandag 10 april om 20:01

© RTL
Linda meent in deze aflevering van GTST dat Luuk al zijn problemen op haar projecteert. Nina is zo klaar met Janine dat ze Shanti probeert te overtuigen haar niet meer uit te nodigen voor de nagelparty. Stefano begint aan zijn autobiografie.

Sinds de ruzie van Nina Sanders (Marly van der Velden) met haar ouders staan de andere dames van de nagelparty ook in tweestrijd. Shanti (Bertrie Wierenga), Laura (Jette van der Meij), Saskia (Tamara Brinkman) en Linda (Babette van Veen) worden namelijk gedwongen om een keuze te maken tussen beide dames, terwijl ze hier eigenlijk helemaal niet op zitten te wachten. Het liefst gaan ze met beide normaal om.

Nina vs. Janine in GTST

Dat het echter geen optie is om zowel Nina als Janine (Caroline de Bruijn) uit te nodigen op de nagelparty in CS, is duidelijk. Ze vliegen elkaar anders om de haverklap in de haren Maar wat moet er dan wel gebeuren om alles in goede vrede door te laten gaan? Saskia, Shanti, Laura en Linda komen in deze aflevering samen om een knoop door te hakken: moet Nina weg, mag Janine niet meer komen of stemmen ze ervoor om beide dames voortaan maar te mijden? De keuze zal weinig mensen verbazen... 

Meer over