Goede tijden, slechte tijden

Ludo doet Stefano een aanbod dat hij niet kan weigeren in GTST

RTL 4 - maandag 8 mei om 20:01

© Videoland
Het lijkt Luuk in deze GTST-aflevering totaal koud te laten dat Linda aankondigt dat ze lid wil worden van een datingsite. Stefano weet niet goed wat hij moet doen als Ludo hem onverwacht een aanlokkelijk aanbod doet. Janine heeft Ludo ook nodig.

Het langlopende conflict tussen Stefano en Ludo lijkt definitief ten einde.

Stefano Sanders

Stefano Sanders (Bas Muijs) verraste vorige week zowel vriend als vijand door eindelijk in te zien dat hij niet enkel het slachtoffer is. Hij is immers net zo goed een mens van vlees en bloed die fouten maakt. Met die wijze gedachte op zak besloot hij daarom ook niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar direct over te gaan tot actie. Hij ging langs bij Ludo (Erik de Vogel) en Janine (Caroline de Bruijn) om zijn langverwachte excuses te maken voor zijn wandaden.

Ludo's aanbod

Op dat moment leek het niets te doen met de ontvangers, maar in deze aflevering van GTST blijkt niets minder waar. Ludo brengt hem vanavond een bezoekje om hem niet alleen te bedanken voor zijn gebaar, maar ook om hem een aanbod te doen. Hij mag wat hem betreft weer terugkeren bij het veilinghuis. De vraag is alleen of Stefano dat nog ziet zitten... 

Meer over