Goede tijden, slechte tijden

Huisarts Luuk blijkt een enorme kersthater in GTST

RTL 4 - woensdag 14 december om 20:01

© RTL
Linda staat in deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden versteld als Luuk aangeeft niets met Kerst te hebben. Ze wil weten waarom hij moeite heeft met de feestdagen. Het is weer tijd voor Comedy Night in Boks en Saskia wil samen met de kinderen een avondje lachen.

Linda (Babette van Veen) moet behoorlijk wennen aan het gedrag van haar nieuwe liefde Luuk Bos (Kees Boot) in GTST. Tijdens zijn werk als huisarts is Luuk betrokken, invoelend en uiterst behulpzaam. Maar vreemd genoeg houdt hij in zijn privéleven mensen juist bewust op een afstandje.

Kees Boot in GTST

Zo maakte hij haar direct na hun eerste nacht samen al duidelijk geen type te zijn voor een vaste relatie. In de aanloop naar de feestdagen doet Luuk een nieuwe ontboezeming: hij heeft een probleem met Kerst. Linda is dol op de feestdagen en probeert op haar eigen onnavolgbare wijze te ontdekken wat haar geliefde zo dwars zit.

Comedy Night

Elders in Meerdijk is Saskia Verduyn (Tamara Brinkman) juist toe aan een verzetje. Ze wil daarom met de kinderen naar de nieuwe Comedy Night in Boks. Is deze nieuwe rage uit Meerdijk eigenlijk een goede toevoeging? Laat het weten!

Meer over