Goede tijden, slechte tijden

Luuk probeert het hart van Linda opnieuw te veroveren in GTST

RTL 4 - woensdag 15 februari om 20:00

© RTL
Luuk weet Linda bijna te overtuigen hun relatie een nieuwe kans te geven, maar het lot beslist in deze aflevering van GTST anders. Nina wil een stokje steken voor Bings surpriseparty, maar verandert van gedachten als ze hoort wat Nola van plan is.

Hoe mooi het liefdesavontuur van Linda (Babette van Veen) en Luuk (Kees Boot) ook begon, inmiddels is er weinig meer van te bespeuren. Ze gaan elkaar uit de weg en houden het bij de echt noodzakelijke communicatie in de huisartsenpraktijk. Althans, tot gisteren dan. Door een brand op het industrieterrein werden de twee gedwongen om met elkaar de nacht door te brengen.

Luuk en Linda in GTST

In deze aflevering van GTST probeert Luuk het opnieuw. Hij zou graag zien dat Linda hem een tweede kans geeft. "Ik kan niet ontkennen dat ik het wel heel erg prettig vond om samen wakker te worden vanochtend", reageert hij goudeerlijk. "Ik krijg de indruk dat dit voor jou ook gold. Het voelde vertrouwd. Linda, ik mis jou echt heel erg." Net op dat moment klinkt de piep dat ze hun locatie mogen verlaten, dus de vraag is of Linda hier een antwoord op gaat geven... 

Meer over