Goede tijden, slechte tijden

Cato doet Daan een bekentenis in Goede Tijden, Slechte Tijden

RTL 4 - woensdag 23 november om 20:01

© Videoland
Cato helpt in deze aflevering van GTST Daan met zijn zoektocht naar een nieuwe liefde, maar dit brengt haar ook in verwarring. Heeft ze misschien gevoelens voor Daan? Luuk biedt zijn hulp aan in De Koning. Hij wil wel even achter de bar staan.

Cato van Mierlo (Marit Meijeren) kwam begin september Meerdijk binnenlopen met maar één doel: om samen te werken met Stefano Sanders (Bas Muijs) om zo de positie van Daan (Dorian Bindels) bij het veilinghuis te ondermijnen. 

Stefano en Cato in Goede Tijden, Slechte Tijden

Stefano en Cato kenden elkaar namelijk al van zijn tijd in New York. Ze hadden een hele hechte band en dachten elkaar blind te kunnen vertrouwen, maar inmiddels is daar weinig meer over. Sinds Stefano zonder iets te zeggen vertrok en zelfs bestanden heeft verwijderd, hoeft Cato niets meer van haar voormalig vriend te hebben. Gelukkig is Daan bereid om dat vrijgekomen plekje in te nemen. Althans, als vriend dan.

Dorian Bindels

Daan heeft het namelijk momenteel reuzegezellig met Esmee, de date die Cato voor hem heeft geregeld op Flekslove. Alleen foutje bedankt: Cato realiseert zich in deze aflevering van GTST dat ze stiekem een beetje verliefd is op haar collega en het dus niet kan aanzien dat hij met een ander gaat eindigen. Is ze daar alleen nog op tijd mee of heeft Daan zijn hart al weggeven?

Meer over