Goede tijden, slechte tijden

Nina Sanders heeft het behoorlijk zwaar in GTST

RTL 4 - maandag 13 maart om 20:01

© Videoland
Linda neemt in deze aflevering van GTST de zorg voor Nola, Manu en Max op zich terwijl Nina probeert haar verdriet verborgen te houden voor de buitenwereld. Luuk rekent zich Stanley’s gezondheid aan. Stefano meent dat niemand hem iets kan maken.

Jarenlang was Nina (Marly van der Velden) het absolute lievelingetje van Ludo Sanders (Erik de Vogel) in GTST. Maar de dagen dat hij zijn dochter liefkozend ‘prinses’ noemde en haar alles gaf wat haar hartje begeerde zijn definitief voorbij.

Nina Sanders' wraak

Sinds enige tijd weet Ludo dat Nina maanden samenwerkte met Stefano (Bas Muijs) om hem met een terreurcampagne het leven zuur te maken. Toen ze weigerde excuses te maken voor haar gedrag was voor palief een grens bereikt. De familieband lijkt onherstelbaar beschadigd en dat doet Nina meer verdriet dan ze aan de buitenwereld wil laten merken. Ondertussen waant Stefano zich juist onschendbaar.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Elders in Meerdijk voelt dokter Luuk Bos zich stiekem schuldig over de gezondheid van Stanley Mauricius (Kenneth Herdigein).

Meer over