Goede tijden, slechte tijden

Marwan komt tot nieuwe inzichten in Goede Tijden, Slechte Tijden

RTL 4 - donderdag 26 januari om 20:00

© Videoland
Na weken zoeken ontbreekt ieder spoor van Ludo's vijanden, maar daardoor voelt hij zich in deze aflevering van GTST juist nog onveiliger. Stefano raadt hem aan te gaan sporten. Marwan gaat op ziekenbezoek bij Demi. Linda wil duidelijkheid van Luuk.

Als er iemand een pittig weekje achter de rug heeft, is het Marwan (Hassan Slaby) wel. Nadat hij namelijk vorige week moedwillig zijn taakstraf verzaakte, moest hij begin deze week vier dagen doorbrengen in een isoleercel. 

Hassan Slaby als Marwan in GTST

Hoewel hij hier op het begin natuurlijk niets van moest weten, is het eigenlijk maar goed dat het is gebeurd. De voormalig winkeleigenaar kreeg namelijk hier echt de tijd om de gebeurtenissen van de laatste maanden op zich in te laten werken. Hij ziet nu in dat hij het misschien echt moet leven zonder de steun van zijn familie, maar ook dat hij op zoek moet naar een nieuw doel in zijn leven.

Op ziekenbezoek

De eerste stap? Praten met Demi (Noa Zwan), de moeder van zijn zoontje Tom. In deze aflevering brengt hij haar een bezoekje in het ziekenhuis om haar duidelijk te maken dat hij er echt voor de twee wil zijn. Of dat nodig is, is echter de vraag. Als er iemand begrip kan tonen, is het Demi. 

Meer over