Goede tijden, slechte tijden

Merel Verduyn is helemaal klaar met Stefano Sanders in GTST

RTL 4 - donderdag 27 april om 20:01

© Videoland
Het is Koningsdag in Meerdijk, maar niet iedereen heeft zin in een feestje. Luuk wil niets van de festiviteiten weten, terwijl Linda juist lekker los wil gaan. Henk leest Marwan de les over verantwoordelijk vaderschap. En Merel is er helemaal klaar mee.

Als er iemand stellig is in wat ze wil, is het Merel Verduyn (Sophie Bouquet) wel. Ze wil duidelijk geen moeder worden en laat zich het liefst zo snel mogelijk behandelen.

Bas Muijs

Haar omgeving denkt daar echter anders over, zo ondervindt de oudste telg van de Verduyntjes aan den lijve. Haar ouders proberen er alles aan te doen om haar wat langer te laten nadenken en ook Stefano heeft zo zijn ideeën.

Hij zou het liefst zien dat ze de volledige zwangerschap volbrengt om vervolgens de opvoeding van en de voogdij van het kindje aan hem te geven. Hij vindt het namelijk helemaal niet erg om nog een keer vader te worden en ziet dit als zijn ideale - en misschien wel laatste - kans. Merel moet daar op haar beurt niets van weten: het is alles of niets. 

Sophie Bouquet als Merel Verduyn

In deze eerste aflevering van GTST wordt ze dan ook woest als ze van haar vader moet horen dat Stefano zelfs hem voor zijn karretje heeft proberen te spannen. Ze gaat nog net niet stampvoetend naar Stefano's hotelkamer om hem terecht te wijzen. De vraag is alleen of dat veel zin heeft.

Meer over