Goede tijden, slechte tijden

Nola probeert door te dringen tot opa Ludo Sanders in GTST

RTL 4 - donderdag 2 februari om 20:00

© Videoland
Janine begrijpt niet waarom Nina nog steeds niet wil dat de politie wordt ingeschakeld en probeert haar te overtuigen. Ludo ontdekt in deze aflevering van GTST waarom Nola geen contact meer wil met haar ouders en zegt toe het probleem op te lossen.

Nola Sanders (Noa Jacbous) heeft het even helemaal gehad met haar ouders. Ze mag niet eens praten met therapeute Ellis (Stephanie Louwrier), terwijl die haar na de inval juist zo goed heeft geholpen om haar leven weer op te pakken. Haar oplossing? Nina (Marly van der Verleden) en Bing (Everon Jackson Hooi) gewoon keihard negeren in de hoop dat ze toegeven.

Nola vraagt opa Ludo raad

De afgelopen dagen had deze tactiek echter weinig zin en daarom gooit Nola het in deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden over een andere boeg. Ze besluit haar hart te luchten bij haar opa Ludo Sanders (Erik de Vogel) over de reden van haar stilzwijgen en ook deelt ze een bepaald vermoeden dat ze heeft. Ludo gelooft haar direct, maar lukt het hem ook om Nina op andere gedachte te brengen? Die kans lijkt nihil: Nina heeft het immers niet voor niets helemaal gehad met haar vader.

Meer over