Goede tijden, slechte tijden

Nola’s verplichte ontspanning in GTST

RTL 4 - donderdag 5 januari om 19:58

© Videoland
Luuk staat erop dat Nola meer leuke dingen doet. Ze gaat in deze aflevering van GTST paardrijden, maar als dat mis dreigt te gaan staat Ludo klaar om in te grijpen. Merel belandt tegen haar eigen wil midden in het conflict tussen Marwan en Walid.

Sinds de inval in het huis van haar vriendin Chanel (Dilara Seggelink), is Nola (Noa Jacobus) niet meer hetzelfde. Ze is schrikkerig, bang voor vuurwerk en krijgt enorme schrikreacties als ze in de buurt van honden komt. Aangezien haar moeder Nina (Marly van der Velden) door haar verleden niets met therapie heeft, zit er volgens huisarts Luuk Bos (Kees Boot) maar één ding op: leuke dingen doen om zichzelf zo tijd te geven.

Nola in GTST

In deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden gaat Nola dan ook doen wat ze het allerleukste vindt: paardrijden. Maar van een leien dakje gaat het niet. Als ze namelijk tijdens een rondje op haar paard schrikt van een staldeur die net te hard dichtvalt, is het maar goed dat haar opa Ludo (Erik de Vogel) in de buurt is. Althans, voor haar dan. Hij kreeg namelijk eerder nog het advies om ver van de stoeterij te blijven. 

Meer over