Goede tijden, slechte tijden

Opa Henk moet niets weten van verpleegkundige Jesse in GTST

RTL 4 - maandag 6 februari om 20:00

© Videoland
Demi is in deze uitzending van GTST benieuwd of Jesse mogelijk ook gevoelens voor haar heeft. Ludo en Janine staan lijnrecht tegenover elkaar over de aanpak rond Stefano's kidnapping. Nina is verbijsterd als ze hoort wat haar moeder heeft besloten.

Met vaders in de gevangenis, een geldtekort voor Marwan en de wraak op Ludo Sanders zit soapserie GTST momenteel vooral vol met slechte tijden. Enkele personages kunnen elkaars bloed wel drinken. De gezelligheid is dus ver te zoeken. Behalve voor Demi Verduyn (Noa Zwan) dan. Zij zou wel van de daken willen schreeuwen dat ze verliefd is op verpleegkundige Jesse (Tyeppe Troost).

Tyeppe Troost vs. Johnny Kraaijkamp

De goedkeuring van Demi's moeder Saskia, broer en zus heeft Jesse al in de pocket, maar blijkbaar is Jesse nog iemand vergeten: opa Henk. Deze fijne brombeer is not amused als hij zijn datende kleindochter in de Koning tegenkomt met deze nieuwe jongeman en dat laat hij hem weten ook. Of dit echter een reden is voor Jesse om het contact met Demi te verbreken, lijkt onwaarschijnlijk. Bij hem zijn de gevoelens immers net zo sterk als bij Demi zelf...

Meer over