Goede tijden, slechte tijden

Rik zet een grote stap in zijn rouwproces in GTST

RTL 4 - donderdag 1 december om 20:01

© Videoland
Ludo schrikt van het nieuws van Nina en Bing en onderneemt in deze aflevering van GTST onmiddellijk actie. Daan krijgt een nieuwe, lucratieve baan aangeboden en zal goed moeten nadenken over zijn toekomst. Rik zet een grote stap in zijn rouwproces.

Sinds de seizoensstart van GTST rouwen Rik en Shanti (Bertrie Wierenga) op hun eigen manier om hun doodgeboren dochter. Zij reageert haar verdriet op alles en iedereen af, terwijl hij juist had gehoopt dat ze steun bij elkaar zouden vinden. In plaats daarvan vertrekt Rik naar een huisje aan zee; even rust aan zijn hoofd. En dat werkt: in deze aflevering zet Rik een grote stap in zijn rouwproces.

Ferri Somogyi over zijn verhaallijn in GTST

Ferri Somogyi noemt zijn huidige verhaallijn de zwaarste die hij ooit speelde. De acteur - zelf vader van drie kinderen - voelt zich bovendien verantwoordelijk om het rouwproces goed neer te zetten, vertelde hij afgelopen zomer in GTST: De podcast. Gesprekken met ervaringsdeskundigen hebben hem daarbij enorm geholpen: “Je moet wel weten waar je het over hebt.”

Meer over