Goede tijden, slechte tijden

De Meerdijkers moeten dealen met een hittegolf in Goede Tijden, Slechte Tijden

RTL 4 - maandag 20 mei om 20:01

© Videoland
De inwoners van Meerdijk kampen in deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden met de gevolgen van een hittegolf. Merel bevestigt Janines vrees dat Yvonne in de problemen zit. Nina biecht aan Ludo op wat Bing haar heeft geflikt. Nola wil bemiddelen tussen haar ouders.

Met nog acht afleveringen tot het einde van dit seizoen proberen de makers van GTST deze week iets bijzonders. Het soapdorp gaat de komende vier dagen gebukt onder een hittegolf. Dat verklaart waarom de zon in alle scenes fel door de ramen schijnt. Ook loopt menig Meerdijker bezweet door het beeld, snakkend naar verkoeling.

Bertrie Wierenga

Uitzondering op de regel is de immer koelbloedige Ludo Sanders (Erik de Vogel). Toch gaat het er verhit aan toe als hij van Nina hoort dat Bing in haar naam bankfraude heeft gepleegd.

Ondertussen begint Richard (Edwin Jonker) steeds meer te twijfelen aan de geloofwaardigheid van inspecteur Alvarez. Maar de zakenman heeft een groter probleem: Shanti (Bertrie Wierenga) meent nog altijd dat hij achter de dood van haar moeder zit.

Wanneer is Goede Tijden, Slechte Tijden op televisie te zien?

Goede Tijden, Slechte Tijden is nog tot 30 mei iedere maandag t/m donderdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over