Goede tijden, slechte tijden

Grote zorgen om vergeetachtige Laura in GTST

RTL 4 - maandag 21 maart om 20:01

© RTL/Feriet Tunc
Henk maakt zich steeds meer zorgen om Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden. Marwan zoekt een doel in zijn leven en Merel vindt personal training wel bij hem passen. Lynn concludeert al op de eerste dag dat haar nieuwe baan zwaarder is dan ze dacht.

Het is een van de subtielste verhaallijnen die GTST in lange tijd heeft gehad: Laura’s groeiende vergeetachtigheid. Al voor de zomerstop begon het personage van Jette van der Meij kleine dingetjes te vergeten, inmiddels moet ze moeite doen om de boel op een rijtje te houden. Haar stemming is ook veranderd: ze reageert bijzonder boos of emotioneel op de kleinste dingen. Henk (Johnny Kraaijkamp) heeft heus wel door dat zijn vriendin iets mankeert, maar Laura is te trots om dat uit zichzelf toe te geven.

Marwan

Elders in Meerdijk zit Marwan (Hassan Slaby) met de vraag wat hij nu werkelijk wil in het leven, hij zoekt een doel. Zijn vriendinnetje Merel denkt dat hij een goede personal trainer zou zijn. Ondertussen heeft Lynn haar eerste werkdag, maar die blijkt zwaarder dan ze dacht.

Meer over