Goede tijden, slechte tijden

Stanley zoekt naar de vervanger van Marwan in GTST

RTL 4 - maandag 1 mei om 20:01

© Endemolshine
Bing ontdekt in deze aflevering van GTST dat Stanley op zoek is naar een opvolger voor Marwan. Steef moet van zijn ouders weer volop studeren en dat wekt oude angsten op. Merel is geraakt als Saskia en Julian excuses maken voor hun recente gedrag.

Het GTST-avontuur van Kenneth Herdigein zit er nu echt bijna op. Maar de vraag is nog: vertrekt zijn karakter Stanley alleen uit Meerdijk of met iemand?

Stanley Mauricius

Nu Marwan (Hassan Slaby) heeft aangegeven toch niet mee te willen tijdens zijn tournee op een Caribische cruise, zit Stanley met de handen in het haar. Hij kan het namelijk niet alleen en heeft de zorg van een tweede persoon nodig. Daarom houdt hij in deze aflevering van GTST wat sollicitatiegesprekken.

Maar is Marwan eigenlijk wel vervangbaar? Hij heeft immers humor, borrelt lekker mee als Stanley daar zin in heeft en weet hem desondanks ook een schop onder de kont te geven als dat nodig is. Een vervanger is dan ook lastig te vinden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden

Elders in Meerdijk draaien Linda en Luuk wederom om elkaar heen, heeft Steef weer last van zijn paniekaanvallen en raken Saskia en Julian een gevoelige snaar bij hun nog altijd zwangere dochter Merel.

Meer over