Goede tijden, slechte tijden

Is de liefde tussen van GTST-sterren Merel en Stefano van lange duur?

RTL 4 - maandag 20 maart om 20:02

© Videoland
Rik weet in deze aflevering van GTST niet hoe hij moet reageren als Stefano zijn buurmeisje Merel uitnodigt voor een samenzijn. Henk en Laura hakken knopen door over de invulling van hun bruiloft. Demi voelt zich zowel schuldig als opgelucht.

Het lijkt erop dat alles wat Stefano (Bas Muijs) doet voor controverse zorgt in GTST. Niet alleen is hij sinds zijn terugkeer in soapdorp Meerdijk een doorn in het oog van Ludo, ook zijn liefdesleven staat garant voor opschudding.

Bas Muijs en Sophie Bouqet

Onlangs papte hij als man van middelbare leeftijd aan met Merel Verduyn (Sophie Bouquet), een tiener die vorig jaar nog op de middelbare school zat. In eerste instantie leek het bij een onenightstand te blijven, maar er bloeit nu iets op tussen hen. Rik kijkt vanavond dan ook vreemd op als zijn oude buurmeisje ineens door Stefano wordt uitgenodigd voor een samenzijn.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Elders in Meerdijk hakken Laura en Henk knopen door over de invulling van hun bruiloft. Demi (Noa Zwan) voelt zich na een gesprek met Jesse zowel schuldig als opgelucht.

Meer over