Goede tijden, slechte tijden

Moeten we binnenkort afscheid nemen van Jette van der Meij in GTST?

RTL 4 - woensdag 28 december om 20:01

© Videoland
Shanti verliest zich in deze aflevering van GTST volledig in de organisatie van een grootschalige oud-en-nieuwviering. Laura maakt discreet een afspraak met dokter Bos. Stefano haalt alles uit de kast om Ludo ongemerkt verdacht te laten lijken.

Moeten we binnenkort afscheid nemen van Jette van der Meij's karakter Laura Selmhorst? Met die vraag zaten veel fans van Goede Tijden, Slechte Tijden afgelopen zomer. Deze vaste waarde van de soap bleek namelijk de ziekte van Parkinson te hebben. Voor de progressieve, complexe hersenaandoening is geen officieel medicijn, dus is het iets waar haar Laura altijd mee zal moeten dealen. 

Jette van der Meij in GTST

De afgelopen maanden leek het echter door de pillen die ze van dokter Luuk Bos (Kees Boot) kreeg de goede kant op te gaan. Haar geheugenproblemen leken steeds minder te worden en ook het vallen was van de een op de andere dag verdwenen. Maar terwijl iedereen in deze aflevering van GTST zich opmaakt voor een fijne Oud & Nieuw-feest, krijgt zij een terugval. Is dit dan echt het begin van het einde? 

Meer over