Goede tijden, slechte tijden

Dit moet je weten over Tyeppe Troosts personage Jesse in GTST

RTL 4 - maandag 30 januari om 20:01

© Videoland
Demi vindt Jesse meer dan leuk als hij in deze aflevering van GTST oogluikend toestaat dat haar broer langskomt in het ziekenhuis met hondje Dolly. Ludo belegt een nieuw familieberaad en dwingt Nina tot keuzes over de veiligheid van haar gezin.

Na het vertrek van Dorian Bindels en de komst van Henks zoon Jonathan mag Meerdijk ook nu weer een nieuw karakter verwelkomen. De komende tijd zal verpleger Jesse (Tyeppe Troost) het hart van met name Demi Verduyn (Noa Zwan) sneller doen kloppen.

Goede Tijden, Slechte Tijden

In Goede Tijden, Slechte Tijden is niets toevallig, zo bijkt maar weer. Het auto-ongeluk dat Demi onlangs kreeg, blijkt namelijk alleen al de start is van een gloednieuwe en romantische verhaallijn voor de jongste telg van de Verduyntjes. De tienermoeder zal de komende tijd namelijk geregeld aangename bezoekjes krijgen van Jesse (Tyeppe Troost), een leuke verpleger die enorm met haar begaan is en het niet eens erg lijkt te vinden dat ze al moeder is van zoontje Tom. 

Tyeppe Troost

Hoelang Tyeppe Troost in Goede Tijden, Slechte Tijden blijft en of er sprake is van een vaste of tijdelijke rol, is niet bekend. Wel lijkt Noa Zwan zelf al te hinten naar een langdurig verblijf. De twee werken immers niet voor niets samen met intimiteitscoördinator Cynthia Abma, die menig kijker zich nog wel kan herinneren als Bianca Bouwhuis. 

Meer over