Goede tijden, slechte tijden

Ludo en Janine zetten een val voor Stefano in GTST

RTL 4 - dinsdag 21 februari om 20:02

© Videoland
Ludo en Janine hebben door dat Stefano dubbelspel speelt en zoeken een manier om hem tegen de lamp te laten lopen. Linda dacht dat ze klaar was met Luuk, maar ze schrikt toch als blijkt dat hij in het ziekenhuis ligt.

Het doek is gevallen voor Stefano Sanders (Bas Muijs) in GTST. Sinds Ludo (Erik de Vogel) en Janine (Caroline de Bruijn) er namelijk van op de hoogte zijn dat hij zijn eigen ontvoering in scène heeft gezet, zijn de nieuwe 'Bonnie en Clyde' uit op wraak. Ze willen erachter zien te komen wat Stefano's grote plan is en tot die tijd mag daarom niemand weten dat ze hem doorhebben, zelfs Nina (Marly van der Velden) niet. 

Ludo en Janine in GTST

Waar zowel Ludo als Janine vorige week nog noodgedwongen mooi weer speelden, gooien ze het in deze aflevering van GTST over een andere boeg. Janine besluit Stefano wijs te maken dat het zo slecht gaat met Ludo dat hij zich - onder lichte dwang van zijn therapeut Ellis (Stephanie Louwrier) - heeft laten opnemen in een psychiatrische instelling. Dit terwijl Ludo ondertussen alle bewegingen van zijn broer goed in de gaten houdt via de saveroom. 

Komen ze er zo achter dat Stefano het inderdaad op Ludo heeft gemunt? En hoe zit het met Nina? De twee weten nog niet dat ook zij een dubbelspel speelt.

Meer over