Goede tijden, slechte tijden

Rik is jarig in Goede Tijden, Slechte Tijden

RTL 4 - donderdag 24 november om 20:01

© Videoland
Stefano en Daan zetten in deze aflevering van GTST hun onderlinge strijd even opzij, en met een goede reden: Rik is jarig! Ze gaan samen op bezoek. Ludo is geëmotioneerd als hij ziet dat Nola in orde is. Zijn reactie maakt diepe indruk op Nina.

Door nieuwe ingevoerde regels van Ludo (Erik de Vogel) moet Stefano Sanders (Bas Muijs) het in deze aflevering van GTST over een andere boeg gooien: in plaats van onder hun ogen met dingen te gaan rommelen, probeert hij juist vriendschappelijk om te gaan met zowel Daan als Cato. Eén van die manieren is om samen met Daan naar Rik te gaan om zijn verjaardag te vieren.

Riks verjaardag in GTST

Rik (Ferri Somogyi) zit - sinds zijn vertrek bij Shanti - helemaal alleen in een strandhuisje. Hij brengt zijn tijd dan ook vooral door met hardlopen, de was doen en schelpen verzamelen op het strand. Je zou dus denken dat hij wel blij is als zijn broer en beste vriend onaangekondigd langskomen voor zijn verjaardag. Maar dat is de vraag. Rik ziet immers weinig reden voor een feestje... 

Meer over