Goede tijden, slechte tijden

De grote boze wintercliffhanger van GTST komt eraan: dit weten we al

RTL 4 - donderdag 28 december om 20:02

© Videoland
Marwan merkt in deze wintercliffhanger van GTST dat Marcel niet goed kan omgaan met zijn succes. Kaan voert de druk op en Bing staat met de rug tegen de muur. Luuk is er klaar mee en besluit naar de rijksrecherche te gaan.

De impact van de zomercliffhanger is nog voelbaar in GTST, toch maakt het soapdorp zich al op voor een minstens zo spannende wintercliff. De makers beloven dat de soap hiermee knallend het jaar uit gaat.

Kaan vs. de rest

Het lijkt erop dat de corrupte rechercheur Kaan met zijn drugshandel via de kluisjes in Boks de crux vormt van de cliffhanger. Kaan (Achmed El Jennouni) voert de druk op en inmiddels staat Bing met de rug tegen de muur. Kaans ex-handlanger Wies en Linda (Babette van Veen) zijn hun leven eveneens niet zeker. Maar er lijkt hulp op komst: Luuk (Kees Boot) zoekt het hogerop en gaat naar de rijksrecherche om Kaan aan te geven.

Hassan Slaby 

Elders in Meerdijk gaat het niet zo lekker met de verstandhouding tussen Marwan (Hassan Slaby) en Marcel (Bart Peereboom) en ook dat dreigt verkeerd af te lopen. Benieuwd? De wintercliffhanger van GTST is op 28 december vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over