Goede tijden, slechte tijden

Alles wat je moet weten over de GTST-zomercliff van 2022

RTL 4 - donderdag 7 juli om 20:02

© Videoland still
Bing en Nina openen in deze laatste aflevering van het 32e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden eindelijk hun liefdesfeest, maar donkere wolken pakken zich samen. Daan schrikt als Manu in de tuin van huize Sanders begint te graven. Shanti's bevalling is in volle gang en Rik wacht gespannen op de afloop.

Het 32e seizoen van GTST begon afgelopen augustus met de vraag wat er met het lijk van Ludo's assistent Leon moest gebeuren. Een klein jaar later zorgt het stoffelijk overschot opnieuw voor problemen tijdens de zomercliffhanger van de soap.

Dorian Bindels

Ludo (Erik de Vogel) en Janine (Caroline de Bruijn) begroeven het lichaam op hun stoeterij; toen dat uit dreigde te komen, kreeg Daan (Dorian Bindels) de opdracht een nieuwe rustplaats te vinden. Als Ludo's kleinzoon Manu in al z'n onschuld wat begint te graven in de tuin van huize Sanders blijkt waar Daan zijn voorganger heeft gelaten.

Zomercliffhanger GTST

Elders in Meerdijk openen Bing en Nina tegen beter weten in hun liefdesfeest. Ook krijgt Julian een aanbod van Philippa en wacht Rik in het ziekenhuis op goed nieuws over Shanti's bevalling.

Meer over