Goede tijden, slechte tijden

Marwan geeft zich aan in nieuwste GTST-uitzending

RTL 4 - donderdag 8 september om 20:01

© Feriet Tunc
Overmand door schuldgevoel geeft Marwan zich in deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden ook aan bij de politie in de hoop dat dit Julian strafvermindering oplevert. Lynn verrast Merel door voor te stellen samen te gaan sporten. Rik blijft alleen sterk voor Shanti.

Het ziet er slecht uit voor Julian (Cas Jansen) in GTST. De afgelopen maanden was hij actief als chauffeur in de illegale diamanthandel. Een lucratieve en risicovolle job die hij aannam om de belastingschuld van zijn zoon Steef af te kunnen betalen.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Tijdens de zomercliff besloot Julian naar de autoriteiten te stappen. Hij gaf de politie alle informatie over de criminele organisatie in de hoop er met een lichte straf vanaf te komen. Daar dacht de rechter heel anders over.

Hassan Slaby

Julian kreeg tijdens zijn ritjes echter hulp van Marwan (Hassan Slaby) die nu toch last krijg van zijn geweten. Om te voorkomen dat Julian jaren moet brommen, besluit hij zich ook aan te geven. Grote vraag is hoe Demi (Noa Zwan) dit vindt: straks moet ze haar vader én de vader van haar kind missen.

Meer over